Sponsored links
Android APK Shfleto - Filma me titra shqip 2.2

Shfleto - Filma me titra shqip 2.2 APK Free Download

By: Shfleto - in: Entertainment
Sponsored links

Shfleto - Filma me titra shqip 2.2 is the Best Free Entertainment by Shfleto

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletoni faqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet të lartë.

Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika të veçanta:

•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.

Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne ju rekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager. Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.

Linqet:
MX Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm

Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje në Play Store dhe ta shpërndani me shokët tuaj. Ju faleminderit.

Important: Shfleto is a web browser, for more details see About Us section on the app.

Disclaimer

Shfleto - Filma me titra shqip version 2.2 is the property and trademark from Shfleto, all rights reserved by . Click on the above link to proceed to the APK file download page.
All files of APK apps here are for personal use only, if any APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it any way. Thanks so much for your interest in our freeappapk.com website!

Sponsored links

What's New in Shfleto - Filma me titra shqip - Version:2.2


No Change Log.

Other users also looks for:

Related Shfleto - Filma me titra shqip, aplikacionavancuardhefilmatharronikualitetlinqetmërzitshmenevojitetnjë