Sponsored links

Dhe apps APK

AutoShkolla 1.1.1

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e komunikacionit në mënyrë shumë të lehtë dhe …

Telegrafi 1.1

Telegrafi.com është portal informativ dhe më i vizituar në gjuhën shqipe që ju informon për lajmet e fundit nga vendi dhe e gjithë bota. Vitin e kaluar pë…

Shfleto - Filma me titra shqip 2.2

Ky aplikacion ju mundëson ti shfletoni faqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet të lartë. Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteris…
Sponsored links
ADV